Ria Money Transfer

Välkommen till Ria Money Transfer

Din nya destination för enkel, pålitlig och prisvärd penningöverföring och valutaväxling!

Vi är mer än bara ett växlingskontor, vi är en plats där människor från olika bakgrunder och språk möts för att göra vardagen enklare för varandra. Hos oss brinner vi för service och strävar efter att hjälpa våra kunder att stötta sina familjer runt om i världen på ett smidigt sätt.

Med vår mångfald av språkkunskaper och kulturell förståelse kan vi erbjuda en personlig och anpassad service som passar just dina behov. Oavsett om du behöver skicka pengar till dina nära och kära under högtider som Ramadan, Påsk eller Jul, eller om du helt enkelt behöver göra en internationell penningöverföring, är vi här för att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

För att välkomna dig till Ria erbjuder vi alla nya kunder sin första transaktion helt gratis! Dessutom kan du vara säker på att få bästa möjliga kurs på marknaden när det gäller valutaväxling, utan dolda avgifter. Vi har ett brett utbud av olika valutor tillgängliga för att passa dina behov när du är utomlands, så att du kan fokusera på att njuta av din vistelse utan att behöva oroa dig för växel.

Vi accepterar både kort- och kontantbetalningar för din bekvämlighet, och vårt vänliga team finns alltid här för att svara på dina frågor och hjälpa dig med alla dina transaktioner.

Kom och besök oss idag för att uppleva skillnaden med Ria Money Transfer. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

Telefon: 040 22 98 93

Välkommen till ett annorlunda köpcenter!