Våra öppettider
Som ni vet så har vi numera öppet Måndag – Fredag till 20:00 och Lördag – Söndag till 18:00, om ni vill förlänga era öppettider.

OBS! Om ni har öppet till 20:00 så måste ni lämna centrat senast 20:10 pga. att vakterna måste larma på.

Rivarbete utanför centrat
Vi kommer att riva de röda skärmtaken utanför centret under vecka 32-37, vilket kommer att innebära en del förändringar både för kunder och hyresgäster.

Södra entrén till centrat (mot parkeringen) kommer stängas mellan vecka 32 och under 3 veckor (tom. v. 34). Denna utgång kommer under den tiden enbart fungera som nödutrymningsväg.

Norra uppgången från garaget (vid Dominos) kommer stängas av från vecka 34 och i 4 veckor (tom. v. 37).

Vi kommer sätta upp hänvisningsskyltar och ber er respektera området som är enbyggarbetsplats. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i tiderna ovan. Huvudentreprenör för byggprojektet är Henda Bygg AB.

Skötsel av jalusier till era verksamheter
Som hyresgäst så ansvarar ni själva för skötseln av jalusier till era respektive butiker/verksamheter. Här gäller respektive skötselinstruktion men generellt skall ni spraya plastlisterna med silikonspray i styrskenorna var 6:e månad.

När ni stänger gallret ska ni stoppa så fort det når mark, och inte klämma ihop det mer än nödvändigt.

Kom ihåg!
Tänk på att stänga alla dörrar och fönster till centrat eftersom uppställda dörrar påverkar ventilationen samt att obehöriga kan ta sig in.

Vidare så gäller även följande:
OM ni slår fel kod 4 gånger kommer ert kort att spärras, upplåsning av kortet är gratis första gången, men kostar därefter 50 kr/gång (exkl. moms). Om ni blir av med era kort måste ni omgående anmäla detta till [email protected] så att vi kan spärra dem. Om ni vill ha ett nytt kort kostar det 150 kr/st (exkl. moms) vilket läggs på hyresavin.

 

 

Välkommen till ett annorlunda köpcenter!